Kåt mogen dam strippar för dig

Kåt mogen damHej jag är en kåt mogen dam på 49 år, jag söker kontakt med en man som jag kan strippa för (gratis självklart) och leka med mig själv med div. stavar m.m. Jag tycker mycket om att strippa för män & killar. Jag slänger av mig allt och poserar, smeker mig och du får runka till orgasm. Du skall vara över 40 år tycka mycket om att se på stripp, och ha möjlighet att jag kan komma till mig. Hör av dig snart, gärna med en egen sexberättelse om precis vad du  önskar att du vill se.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

3 kommentarer

 • Jan-olof Johansson

  Toppen tycker jag !

  • Jan-olof Johansson

   Har länge tänkt mig liknande saker som foto på både skulle vara trevligt vad tror du? Det finns ju mycket trevligt man kan ha tillsamans tror jag jag gillar att visa upp mig för dig om så er hoppas vi hörs kan bli riktigt skoj ha det så bra så länge hälsninga Jan-olof kram!

 • Pu

  Hejhej finns 24 åring kåt man hör av dig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.