Mogen KK-relation

Mogen KK-relationJag är ny i city och känner mig lite ensam om kvällarna. Har nyss kommit ur ett äktenskap så är väl inte sugen på att dejta direkt, även om det också hade varit trevligt att träffa nya kompisar. Planerar att börja studera (IGEN…) till våren, men för nuvarande försöker jag bara vänja mig vid att bo på nytt ställe. Söker en kille 30+, är själv strax över 40, att dela lite ensamma kvällar med och ha som knullkompis antar jag.. Skönt att få lätta på trycket lite ibland. Är van i sängen och kan både dominera och vara undergiven, men vill egentligen mest ha en mogen KK-relation. Jag har inga speciella sexuella preferenser eller fetishar. Kan visserligen tänka mig att prova på det mesta, men jag är van vid sex och tycker att ganska lagom är bra. Gillar dock att ha mycket sex, så du kommer inte bli besviken på det

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

2 kommentarer

 • ranj

  Hej
  jag söker äldre kvinna hon kan vara 47 år +60 år
  jag är en trevligt kille och glad snäll singel tycker om mycket sex jag är 36 år gammal och tränar på gym
  jag tycker om slika fitta och mera saker jag göra
  du kan få mitt nummer (0729372460 ) du msm jag ringer upp dig kram på er ?

 • benji

  hej! kille här tyvär yngre än 30 men skulle bli glad om du ville byta bilder? 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.